Студенти факультету туризму пройшли безкоштовні курси

Студенти факультету туризму спеціальностей «готельно-ресторанна справа» та «туризм» пройшли безкоштовні курси та тренінги за швейцарською програмою з організації управління і функціонування готельно-ресторанних комплексів. Навчання проходили впродовж року на базі ТзОВ “Фірма “Надія” та за сприяння закладу. Координатором співпраці між факультетом туризму та ТзОВ “Фірма “Надія”” виступає заступник декана факультету туризму з виховної роботи Леся Польова.

Програма занять передбачала декілька етапів: кейс «Готель», «Маркетинг», «Ресторан», «HR-менеджмент». Студенти мали нагоду отримати досвід роботи на фронт-офісі, попрацювати в програмі Fidelio, набути практичних навичок роботи у відділі хаускіпінг. Також майбутні фахівці готельно-ресторанної справи та туризму мали змогу проаналізувати маркетингові діяльності фірми «Надія», отримати інформацію щодо ресторанного сервісу, шведського столу, обслуговування A la Care. Під час занять вони отримали інформацію про сучасні методи підбору персоналу та роботу з сайтами.

Після завершення курсу програми наші студенти отримали сертифікати про участь у корпоративній школі «Hospitality Management School».