Майстер-класи від студентів факультету туризму “Активні види дозвілля”

Студенти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» та «Туризм» факультету туризму провели серію майстер-класів «Активні види дозвілля» для школярів. Зокрема, вони побували в Івано-Франківській гімназії № 2 та загальноосвітній школі №12. До підготовки та проведення майстер-класів долучилися викладачі кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю: Василь Шикеринець, Олена Дутчак, Тарас Маланюк, Павло Вичівський та Станіслав Дречак.

Під час заходу студенти передусім розповіли старшокласникам про особливості проведення активних форм дозвілля. Ознайомили з основними моментами організації та підготовки здійснення туристичних походів різних ступенів складності. При цьому, звернули особливу увагу школярів на правила безпеки під час походів та продемонстрували відповідне туристичне спорядження. Найактивніші учасники зустрічі взяли участь у майстер-класі з розкладання намету. Впродовж зустрічей викладачі та студенти факультету туризму відповіли на запитання учнів.

Завідувач кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю Василь Шикеринець зазначив, що майстер-класи викликали неабияку зацікавленість та ентузіазм у школярів. Надалі програма майстер-класів буде розширена і до неї увійдуть різноманітні тематичні квести, конкурси, анімаційні заходи.