Доцента університету Інну Червінську нагородили орденом “Берегиня України”

Урочисті заходи  Всеукраїнського проекту «Я – Українка» відбулися нещодавно в Києві, в Будинку офіційних прийомів Уряду. У них взяли участь представники Адміністрації Президента України, органів влади та місцевого самоврядування, громадських об’єднань, Народні депутати України та учасниці проекту. Головна мета проекту – розповісти про жінок, які поєднали наполегливу працю і любов до України для блага та розквіту нації, які возвеличують країну, множать її здобутки, вражають шляхетністю і милосердям.

На урочистому зібранні було відзначено 150 кращих жінок України, яким вручено орден «Берегиня України», подяку та почесну відзнаку. Серед нагороджених – Інна Червінська, доцент Прикарпатського національного університету, завідувач творчої навчально-наукової лабораторії «Гірська школа Українських Карпат». За особистий внесок у розвиток держави і вірність нації, зміцнення іміджу України, сумлінну працю та високий професіоналізм Інну Червінську нагородили орденом «Берегиня України» та іменною подякою.

Під час урочистостей присутніх привітали перший Президент України з часу здобуття нашою державою незалежності (1991-1994 рр.) Леонід Кравчук, Міністри, Народні депутати України, Голови обласних рад та інші почесні гості.

Невід’ємною частиною проекту є випуск книги «Я – Українка», на сторінках якої містяться розповіді про жіночі долі невтомних, мудрих, талановитих українок, які досягли значних успіхів у різноманітних галузях професійної діяльності.