Первинна організація НСЖУ університету визнана кращою в області

6 червня, в день професійного свята – Дня журналіста, відбулися урочисті заходи в обласній спілці журналістів.  З нагоди свята колег привітали голова обласного журналістського осередку Лілія Боднарчук і відповідальний секретар Вікторія Плахта. Під час урочистостей відбулося нагородження. Найактивнішим секретарям, членам правління, Ревізійної комісії та Молодіжної ради обласного журналістського осередку, викладачам Школи журналістики, ветерани журналістської ниви з нагоди свята вручили відзнаки Спілки. Також, традиційно, в День журналіста, оголосили підсумки творчих конкурсів на премії ветеранів журналістики Прикарпаття та конкурсу “Краща первинна організація НСЖУ області”.

Відрадно зазначити, що цьогоріч перемогу у конкурсі «Краща первинна організація НСЖУ області» за 2017 рік здобула первинна організація НСЖУ Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, яку очолює прес-секретар університету Богдана Засідко. Наша первинна організація входить в трійку найбільш чисельних журналістських осередків в області. Її представники беруть активну участь в житті обласної організації НСЖУ та виступають організаторами різноманітних заходів та акцій за участі журналістів.

Також Почесною грамотою Івано-Франківської обласної організації НСЖУ нагороджено члена правління обласної організації НСЖУ, доцента кафедри журналістики факультету філології нашого університету Наталію Димніч.