Заходи щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції в студентському містечку

Дирекція студентського містечка спільно з МАЛЬТІЙСЬКОЮ СЛУЖБОЮ ДОПОМОГИ Івано-Франківська (https://www.facebook.com/malteser.if/) організували та провели курси (інструктаж) з працівниками студентського містечка ( гурт. №1, 2, 4, 5 ) стосовно їхніх дій щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції (COVID19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів і надання першої невідкладної допомоги.

Після прослуханого курсу, інструктором МАЛЬТІЙСЬКОЇ СЛУЖБИ ДОПОМОГИ (Борищак О.), було   проведено тестування. На основі  успішного проходження тестування, працівники гуртожитків отримали сертифікати.

МАЛЬТІЙСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ Івано-Франківська (https://www.facebook.com/malteser.if/) надала, для працівників гуртожитків та мешканців, одноразові рукавиці, маски, антисептик, безконтактні термометри, пульсоксиметри і аптечки.

Ця допомога буде використовуватися працівниками студентського містечка та мешканцями гуртожитків з метою превентивних дій та для захисту в умовах пандемії COVID-19.