З Днем Збройних Сил України!

6 грудня – День Збройних Сил України. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто в різні часи боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність нашої країни. У пам’яті сьoгoднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться пoдвиги багатьoх пoкoлінь вoїнів-захисників, їх безмежна любoв дo ріднoї землі, мужність, героїзм та відданість обов’язку. 

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних сил України, учасники бойових дій і всі ті, хто сьогодні захищають територіальну цілісність нашої держави! З нагоди Дня Збройних сил України бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, оптимізму, подальших успіхів у служінні українському народові задля безпеки, миру і спокою. Віримо, що в Вашою допомогою відновиться мир у нашій країні.

З професійним святом – Днем Збройних сил України – вітаємо колектив та слухачів кафедри військової підготовки університету. Добра, миру і благополуччя Вам і Вашим родинам, успіхів на благо розвитку Університету, рідного краю та України.  

Ректорат