Благодійна акція «Творимо добро своїми руками»

13 грудня 2017 року в університеті відбулася благодійна акція «Творимо добро своїми руками», організована кандидатом педагогічних наук, доцентом Оксаною Цюняк та третьокурсниками Івано-Франківського коледжу.

На акцію завітали викладачі та студенти коледжу, педагогічного факультету, працівники, студенти та професорсько-викладацький склад університету, представники засобів масової інформації. Директор Івано-Франківського коледжу Юрій Москаленко висловив вдячність студентам за організацію благодійного заходу.

На ярмарку студенти напряму підготовки «Початкова освіта» (групи ПО-31, ПО-32,  ПО-33, ПО-34, ПО-35) представили роботи виготовлені власноруч на заняттях з дисципліни «Методика трудового навчання з практикумом»: дощечки виконані у техніці декупажу, ялинкові прикраси із фетру, м’які іграшки з ниток, а також солодощі, торти, тістечка, тощо. Щирі посмішки третьокурсників, їхня активність, бажання допомогти стали переконливим доказом того, що милосердя і доброта – основа людського життя.

Зібрані кошти в сумі 5 167 грн. організатори акції передадуть на лікування Вікторії Прокіпчин із села Тисів Долинського району. У дівчинки нещодавно діагностували гострий лімфобластний лейкоз. У ці дні ми всі сповнені очікування новорічних свят і радості. У той же час десятирічна Вікторія чекає від Святого Миколая  найголовнішого подарунка – здоров’я.

«Обов’язок кожного із нас, допомогти тому, хто потребує допомоги, особливо в такий складний час. Благодійність перетворюється в стиль життя, який дозволяє почувати себе Людиною, дає можливість дивитися на світ через призму позитиву та добра. Хай кожен наш з Вами день не буде прожитим марно, а наповниться добрими звершеннями. Ми – творці добра на землі»,- зазначила організатор благодійної акції Оксана Цюняк.

Напередодні заходу студенти коледжу також взяли участь у заході “Волонтерство: мобільність, оперативність, людяність”, який відбувся в читальному залі філіалу центральної бібліотеки, що по вул. П.Орлика в Івано-Франківську. Адже сьогодні волонтерська діяльність має неоціненне значення, бо тільки добро збереже світ. Коли кожен із нас буде добрим і милосердним, справедливим, щирим, буде жити за правилами людяності і добра, наше життя і майбутнє стане щасливим і прекрасним.