22 грудня – День працівників дипломатичної служби

22 грудня в Україні щорічно відзначається День працівників дипломатичної служби, встановлений Указом Президента від 21.11.05 № 1639/2005 р. Саме у цей день, 1917 року, було ухвалено рішення про створення Генерального секретарства міжнародних справ Української Народної Республіки. Цей орган став першим українським зовнішньополітичним відомством часів Центральної Ради. Це свідчить про досвідченість і глибоку історичну традицію української дипломатичної школи.

З приємністю вітаємо викладачів, аспірантів та студентів університету напрямку “міжнародні відносини” та бажаємо Вам професійних успіхів, невичерпної творчої енергії, віри у власні сили, нових здобутків на благо Університету та рідної України.

З нагоди свята – Дня працівників дипломатичної служби – вітаємо працівників університету, котрі свого часу високопрофесійно працювали на дипломатичній службі. Ваша діяльність на міжнародній арені є гідним прикладом захисту, відстоювання інтересів Української держави і забезпечення міжнародної підтримки для подальшого утвердження України як невід’ємної частини об’єднаної Європи.

Ректорат