В університеті відбулася Хресна дорога

21 березня в Актовій залі університету студенти, викладачі та працівники у молитві священика Зеновія Слоїка та братства св. Йосафата Івано-Франківської Духовної семінарії провели Хресну дорогу. Організували захід відділ виховної та психолого-педагогічної роботи університету у співпраці з молодіжною комісією Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Всі присутні мали нагоду перейнятися тривогами Ісуса Христа, його душевним болем і болем тілесних ран. Хрест Ісуса обіймає кожного з нас і дає кожному завдання: приймати цей хрест в особистому, родинному житті, серед друзів і сусідів, серед усіх, кого зустрічаємо. Історія Хресної Дороги розпочалася в часи, коли паломники вперше змогли відкрито їхати до Єрусалиму і пройти тим шляхом, яким ішов Ісус у страсну п’ятницю.

“Час посту – це час покаяння, очищення і навернення. Це школа покути, в якій можна поглибити свою віру, переглянути своє життя і змінитися – наскільки це можливо. Це особлива нагода, коли ми можемо разом роздумувати над Страстями Господніми”, – сказав отець Зеновій.