Конкурс знавців німецької мови відбувся на факультеті туризму

Конкурс знавців німецької мови відбувся 17 квітня на факультеті туризму. Захід проводиться щорічно і вже став традиційним. Цього разу конкурс приурочили відзначенню Українсько-німецького року мов 2017/2018. Організаторами року мов виступають Міністерство закордонних справ Німеччини, Посольство Німеччини у Києві та Goethe-Institut в Україні (координація проекту) за домовленістю з Міністерством освіти і науки України та Міністерством закордонних справ України.

Учасниками конкурсу знавців німецької мови стали студенти І-ІІІ курсів спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа». Ініціатор проведення конкурсу – доцент кафедри іноземних мов і країнознавства Олександр Поздняков.

Програма інтелектуальних змагань юних поліглотів передбачала перевірку різних компетенцій володіння німецькою мовою, а саме: сприйняття повідомлень на слух, розуміння письмового тексту, виконання творчого завдання та бесіда за запропонованою темою. Після завершення конкурсу переможці – Сергій Ганущак (група-Т-13) та Олександр Новак (група-Т-22) – були відзначені грамотами.