Студенти факультету туризму виступили на щорічному університетському фестивалі-конкурсі “Весняна хвиля”

Студенти факультету туризму виступили на щорічному університетському фестивалі-конкурсі “Весняна хвиля”. Учасниками дійства стали студенти усіх спеціальностей (менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна і курортна справа та туризм). Режисер та організатор концертної програми факультету – заступник декана з виховної роботи, доцент кафедри готельно-ресторанної і курортної справи  Леся Польова.

Під час фестивалю-конкурсу студенти виступили в танцювальних та пісенних конкурсах ( «Мова Єднання», «Мамо не плач», «Сам собі країна», «Гімн Євромайдану), декламували вірші («Що це є Батьківщина», «Пророцтво») та представили музичну композицію «Україна єдина».

Зазначимо, що фестиваль-конкурс “Весняна хвиля” має на меті виявити нові таланти серед студентської молоді, сприяти їх творчій реалізації та формуванню високого рівня індивідуальної етичної культури.

Програма виступу студентів факультету туризму була насиченою, цікавою та різноманітною. Виступи молодих талантів подарували глядачам та гостям свята гарний настрій та яскраві враження.