З Днем Незалежності України!

Шановні викладачі, працівники та студенти! Вітаємо Вас з величним національним святом – Днем Незалежності України! Проголошення суверенності нашої держави 24 серпня 1991 року стало логічним наслідком багатовікової боротьби українського народу за право жити у незалежній країні, гідно будувати її майбутнє.

Багато поколінь викладачів і науковців, студентів і випускників, працівників нашого університету з року в рік примножують кращі традиції рідної Альма-матер, приносять нові відкриття та перемоги у скарбницю вітчизняної освіти і науки, докладають значних зусиль для зміцнення та розбудови української державності, розвитку демократичних цінностей нашого суспільства.

Сьогодні, в час складних викликів і випробувань, наш український народ знову змушений відстоювати незалежність своєї держави, інколи дорогою ціною – людським життям. Ми низько схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Велика шана і повага тим, хто зараз перебуває на сході країни, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет рідної держави.

Державність — наш безцінний спадок, за який боролися наші предки, незалежність — найцінніший скарб для майбутніх поколінь. Тож, нехай свято Незалежності сповнює Вас вірою та оптимізмом у краще майбутнє, надихає на добрі справи на благо Університету, в ім’я рідної України.

Миру, щастя, добра та достатку Вам і Вашим родинам. Слава Україні! Героям Слава!

 

Ректорат