З Днем знань! З початком нового навчального року!

Шановні викладачі, студенти, працівники університету! Дорогі першокурсники!

Вітаємо Вас з Днем знань та початком нового навчального року. Знаменно, що цим святом  науки,  просвіти, мудрості та надії розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, і водночас, нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень, нового розуміння й бачення навколишнього світу.

Насамперед сьогоднішній день є особливим для першокурсників, які вперше переступають поріг нашої Alma Mater. Ми вітаємо Вас із тим, що Вам вдалося досягти почесного звання – студент. Сьогодні Ви починаєте рух сходинками професійного розвитку. Цей навчальний рік стане для Вас, першокурсники, особливим періодом – нових відкриттів, цікавих ідей, а також помилок та труднощів. Тож, бажаємо Вам наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення омріяної мети, успіхів у підкоренні нових освітніх вершин.

Сьогоднішнє свято – День початку нового навчального року – є не менш важливим і для випускників нашого Університету, які роблять свій перший крок у професійному житті.  Упевненості Вам у своїх силах, творчого натхнення, бережіть та примножуйте традиції рідної Alma Mater.

З нагоди свята висловлюємо слова вдячності професорсько-викладацькому складу Університету за Вашу щоденну  працю, самовіддане служіння обраній справі навчання й виховання нового покоління українців.

У цей святковий день бажаємо усім міцного здоров’я, добра, миру, нових звершень на благо Університету, Прикарпатського краю, нашої рідної України. Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи.

Зі Святом!

 

Ректорат