Студенти відзначили міжнародний день спорту

Щорічно, 20 вересня, відзначають Міжнародний день студентського спорту. Наш університет також приєднався до свята. Розпочалися заходи флеш-мобом, в якому взяли участь студенти факультетів, інститутів та коледжу нашого університету. Організаторами спортивного свята виступили спортивний клуб “Наука” та кафедра фізичного виховання.

Далі у програмі спортивного свята стартувала XVIII університетська Спартакіада серед студентів. Розпочалися змагання легкоатлетичним триборством (стрибки в довжину з місця, метання м`ячика, біг 100 м). У загальному підсумку вже визначилися перші переможці. Зокрема. серед чоловічих команд перше місце посіла збірна команда студентів фізико-технічного факультету, другими стали спортсмени Навчально-наукового юридичного інституту, а  третє призове місце виборола команда факультету математики та інформатики. Серед жіночих команд у змаганнях з легкоатлетичного триборства перемогла студентська збірна факультету математики та інформатики,  призерами також стали команди факультету філології та Навчально-наукового юридичного інституту, які посіли відповідно 2-е та 3-є місця.

Під час проведення університетської спартакіади відбулися також показові виступи учасників збірної команди університету з гирьового спорту.