Студенти нашого коледжу отримали сертифікати тренерів міжнародної освітньої програми

Днями студенти Івано-Франківського коледжу нашого університету отримали сертифікати тренерів міжнародної освітньої програми «Character International Inc.» з формування характеру дитини. Відповідний документ їм урочисто вручили їх американські тренери з Міжнародного Інституту характеру (м.Даллас, штат Техас,США) доктор психологічних наук Джон Кук та магістр психології Девід Глісон.

«Участь у міжнародній програмі є для Вас доброю школою навчання, знань та досвіду для майбутньої професійної діяльності, чи то в якості вчителів початкової школи, чи вихователів у дошкільному закладі», – зазначив директор Івано-Франківського коледжу Юрій Москаленко під час відкриття заходу.

«Ми пройшли цікаву навчальну програму з формування характеру дитини. Тепер Ви професіонали і зможете навчати інших того, чого ми навчили Вас», – сказав доктор Джон Кук під час вручення сертифікатів.

Тренер міжнародної програми, викладач Івано-Франківського коледжу Ганна Максимчук  розповіла, що за період реалізації міжнародної програми з психології участь у тренінгах взяло більше трьох сотень студентів коледжу.

Зазначимо, що Івано-Франківський коледж Прикарпатського національного університету вже 3-ій рік поспіль успішно реалізує міжнародну програму в сфері освіти спільно з Міжнародним інститутом характеру (Character International Inc., м.Даллас, штат Texas, США»). Програма  складається з 3-х етапів. Її слухачами можуть бути як викладачі, так і студентти. Кожному з етапів  присвячений окремий тренінг: «Виховання характеру дітей», «Конфлікти.Стратегії, способи виходу із конфліктних ситуацій» та «Лідерство». Після прослуховування тренінгів слухачі отримують відповідні сертифікати. Викладачі та студенти, котрі проходять усі 3-и етапи навчання отримують додатковий сертифікат тренера. Це дозволяє їм самостійно проводити тематичні тренінги.