Прикарпатський національний університет – багаторічний партнер Стипендіальної програми “Завтра.UA”

Прикарпатський національний університет вже 11-ий рік поспіль виступає партнером Стипендіальної програми “Завтра.UA”. Традиційно для студентів відбулася презентація “Завтра.UA”. Її провела 23 жовтня проектний менеджер “Завтра.UA”, дворазовий стипендіат програми, випускниця нашого університету Анна Шийчук. 

“Прикарпатський національний університет з 2007 року є партнером стипендіальної програми “Завтра.UA”. За цей період більше півсотні студентів нашого університету стали переможцями конкурсів програми та отримали стипендії. Зокрема, в конкурсі 2017/2018 Стипендіальної програми «Завтра.UA» переможцями, з-поміж 653 претендентів, стали троє наших студентів. То ж, бажаю успіхів кожному із Вас. Вірте в себе і в свою мрію”,- зазначила у вступному слові т.в.о.ректора Галина Михайлишин.

“Стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, заснована Фондом Віктора Пінчука у 2006 році. За 12 років своєї діяльності її стипендіатами стало 2500 молодих людей з різних куточків України. «Завтра.UA» знаходить  найталановитіших студентів, надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створює додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією”, – розповіла проектний менеджер “Завтра.UA” Анна Шийчук.

Анна Шийчук звернула увагу студентів, що з 17 жовтня цього року Фонд Віктора Пінчука розпочав 13-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA». Прийом та реєстрація документів учасників триває до 30 листопада 2018 року. Конкурс проходить в 3-и тури з грудня 2018 року по квітень 2019 року. Результати конкурсу оголосять в травні наступного року.

Проектний менеджер розповіла про умови участі в конкурсі та зазначила, що переможці, які стануть стипендіатами «Завтра.UA», впродовж року отримуватимуть щомісячну стипендію розміром 2240 грн.. Окрім цього, вони також матимуть змогу одержати фінансову та експертну підтримку власних проектів наукового, соціального, екологічного чи бізнес спрямувань.

Детальніше про 13-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA» можна дізнатися за посиланням – https://zavtra.in.ua/2018/10/17/fond-viktora-pinchuka-rozpochynaye-13-j-konkurs-stypendialnoyi-programy-zavtra-ua/

  • Презентація програми "Завтра.UА"