Співпраця з “Агентами змін” корисна всім, хто запрограмований на успіх

11 грудня в університеті учасники організованого Проектно-освітнім центром “Агенти змін” воркшопу отримали консультації з розроблених ними концептуальних проектів від виконавчого директора Івано-Франківського регіонального відділення «Асоціація міст України», регіонального консультанта з бюджетних питань Юрія Стефанчука, регіонального консультанта з юридичних питань Андрія Деркача, регіонального консультанта з впровадження стратегій і розвитку проекту ПРОМІС Миколи Скиданюка.

“Воркшоп спрямований на консультування не тільки студентів та аспірантів Прикарпатського університету, які беруть участь у спільному з Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України конкурсі проектів “Сьогодні креативна ідея-завтра реальна справа, а й усіх зацікавлених у проектній діяльності осіб. Ті з учасників воркшопу, які вже сьогодні мають розроблені концептуальні форми власних проектів матимуть нагоду отримати конкретні рекомендації фахівців”, – розповіла директор центру “Агенти змін”, організатор воркшопу Світлана Кропельницька. 

Робота проходила на трьох інформаційно-консультаційних платформах. Це, по-перше, обговорення загальних питань щодо заповнення аплікаційних форм проектів: правильності заповнення; помилок, що варто врахувати. По-друге, формування плану-графіку діяльності за проектом та ідентифікація ризиків. І, по-третє, формування бюджету проекту та пошук потенційних джерел фінансування.

“Сьогодні важливо акумулювати та розвивати ті ресурси, які мають органи місцевого самоврядування. Особливу увагу потрібно звернути на людський потенціал. Ми переконані, що не завжди фінансові досягнення в громадах є основними, а саме людський ресурс, ідеї – це найважливіше”, – зазначив виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення «Асоціація міст України» Юрій Стефанчук.

Тож, кому цікаво, не пропустіть наші наступні заходи! Слідкуйте уважно за анонсами, адже “Агенти змін” хочуть бути корисними для всіх, хто прагне досягнути успіху!

Пам’ятаємо, що «Агенти змін» Прикарпатського університету – це команда, актуальність діяльності якої пов’язана із зміною парадигми державної регіональної політики України в контексті реформ децентралізації з урахуванням і на основі підходів та практики Європейського Союзу. В основі змін – проектний підхід як найдієвіший механізм впровадження багаторівневого управління регіональним розвитком. Вагомість і своєчасність нашого проекту підтверджується тим, що Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника є переможцем конкурсу програми ЄС ЕРАЗМУС + та єдиним серед університетів України координатором і грантоотримувачем проекту Програми, що передбачає модернізацією вищої освіти та інноваційних інструментів навчання і викладання, в тому числі на базі проектного підходу.

  • Воркшоп для учасників проекту "Агенти змін"