Викладачі університету стали тренерами з викладання курсу “Додатки Google в освітній діяльності”

Доценти університету Ольга Дудка та Олеся Власій нещодавно пройшли в Києві навчання та отримали сертифікати за програмою тренерів з викладання курсу “Додатки Google в освітній діяльності”. Загалом учасниками навчання стали 25 представників з різних регіонів України.

Зазначимо, що підготовка тренерів з викладання курсу «Додатки Google в освітній діяльності» була ініційована у рамках співпраці Міністерства освіти та науки України та компанії Google Україна  (Олексій Сивак (GR Director at CFC Big Ideas) та Віталій Салтиков(Project Manager в CFC Consulting). Автором курсу є сертифікований тренер Google (Google for Education Certified Trainer), ініціативний та креативний педагог Антоніна Букач. Курс пройшов багаторазову апробацію, отримав численні позитивні відгуки і нещодавно був схвалений Науково-методичною комісією з інформатизації закладів освіти Науково-методичної ради з питань освіти МОН України та одержав гриф МОН.

Викладачі університету Ольга Дудка та Олеся Власій успішно пройшли підготовку тренерів з використання цифрових інструментів Google та готові ділитися з колегами своїм досвідом застосування хмарних технологій в освіті сучасного цифрового світу. Наші сертифіковані тренери тепер можуть проводити тренінги з викладання курсу «Додатки Google в освітній діяльності» для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, методистів, студентів і викладачів інституцій післядипломної освіти та викладачів закладів вищої освіти. Наступним кроком професійного розвитку, як розповіли викладачі, є підготовка до міжнародної сертифікації на рівень Educator Level 1.