У Проектно-освітньому центрі «Агенти змін» відбувся тренінг для школярів

Тренінг на тему “Мотивація до успіху як критерій здоров”я особистості” для переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН України відбувся днями на базі Проектно-освітнього центру “Агенти змін” нашого університету. У ньому взяли участь вчителі та учні 10-11 класів шкіл області, директор Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук Надія Дерев’янко.

Учасники заходу мали можливість пройти психологічну діагностику впевненості у собі, організованості, рівня мотивації досягнення. Старшокласники також ознайомилися з психологічними технологіями досягнення успіху та намалювали власний шлях до досягнення мети.

За словами організаторів, головна мета проведення тренінгу – це підвищити в обдарованих школярів впевненість у власних силах, навчити їх розрізняти мрію і мету, а також сформувати практичні навички ставити чіткі цілі для досягнення мети, розвинути вміння застосовувати власні ресурси для ефективного подолання складних життєвих ситуацій.

Тренер тренінгу, доцент кафедри загальної та клінічної психології Мирослава Кулеша-Любінець підкреслила, що «така форма роботи з обдарованими випускниками шкіл є хорошим підґрунтям для подальшої співпраці».