Студенти факультету математики та інформатики стали призерами всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Днями відбувся ІІ-ий тур підсумкової науково-практичної конференції студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей  у галузі «Актуальні проблеми інклюзивної освіти». На цьогорічному конкурсі Прикарпатський національний університет представили студентки факультету математики та інформатики спеціальності “Інформатика” Олеся Джоголик та Оксана Джоголик. Захід проходив у Києві у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна».

На підсумковій науково-практичній конференції виступило 27 студентів з 19-ти вітчизняних закладів вищої освіти. Зокрема, наші студентки Олеся Джоголик та Оксана Джоголик представили науковий проект «Соціально-педагогічні умови інтеграції дітей з особливими освітніми потребами в сучасне інформаційне суспільство». Науковий керівник – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри методики математики та інформатики і методики навчання Ольга Дудка. Метою дослідження було здійснити огляд освітніх ресурсів для забезпечення інтеграції дітей з особливими освітніми потребами в сучасне середовище в умовах інформатизації суспільства та обґрунтування важливості набуття дітьми з особливими потребами навичок роботи з цифровими технологіями.

За результатами рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції наші студентки Олеся Джоголик та Оксана Джоголик посіли III-є місце та нагороджені Дипломом III ступеня.