Кандидат на посаду очільника університету зустрівся зі студентським активом

Напередодні виборів кандидат на посаду ректора університету, професор Ігор Цепенда зустрівся зі студентським активом. Від кандидата на посаду студенти дізналися про результати роботи за 7 років та про перспективи розвитку Альма-матер. Говорячи про досягнення університету за цей період, Ігор Цепенда підкреслив вагомий внесок студентів у скарбницю спільних перемог. Зокрема, він відзначив успіхи у навчанні, високі спортивні результати, активну громадянську позицію.


У ході зустрічі кандидат на посаду ректора розказав про стратегію розвитку університету, наголосивши на трьох основних місіях. Це – освіта, наука та вплив на розвиток регіону. В контексті останнього він,зокрема,звернув увагу молоді на можливості для реалізації власних проектів завдяки Проектної-освітньому офісу університету «Агенти змін». На його думку, Агенти змін є для студентів добрим трампліном для подальшого професійного розвитку. Окрему увагу було приділено значенню і користі міжнародних проектів. Йшлося про Міжнародний науковий центр «Обсерваторія» та Міжнародний центр зустрічей студентської молоді України і Польщі. Професор Ігор Цепенда закликав студентство долучитися до майбутньої роботи центрів, а на нинішньому етапі їх активної розбудови подавати свої ідеї та пропозиції.


«Ми повинні бути об’єднані єдиною метою – зробити наш університет кращим», – закликав Ігор Цепенда студентських лідерів.


Під час зустрічі кандидат на посаду ректора відповів на запитання. Тож, 7 травня Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника обиратиме ректора. Голосування триватиме з 9:00-ої до 15:00 години.


Ознайомитися з правилами, за якими відбуватиметься процедура виборів ректора, складом виборців, програмою кандидата та усіма нормативними документами, на підставі яких пройде голосування, можна тут – https://pnu.edu.ua/вибори-ректора-2019/