З результатом 85, 58% на виборах ректора переміг професор Ігор Цепенда

У Прикарпатському національному університеті 7 травня відбулися вибори ректора. Відповідно до Листа Міністерства освіти і науки України від 23.04.2019 для голосування на посаду ректора Прикарпатського національного університету було внесено кандидатуру доктора політичних наук, професора Цепенди Ігоря Євгеновича.

Участь у голосуванні взяло 1280 виборців з числа штатних наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників університету, штатних працівників та студентів, що становило 94% від загальної кількості виборців.

Для зручності виборців голосування відбувалося на чотирьох виборчих дільницях університету за адресами: вул. Шевченка, 57 (актова зала гуманітарного корпусу), вул. Галицька 201Б (факультет туризму), вул. Сахарова 34А (навчально-науковий інститут мистецтв), вул. Шевченка 44А (навчально-науковий юридичний інститут).

За результатами таємного голосування за кандидата на посаду ректора Прикарпатського національного університету, професора Ігоря Цепенду проголосувало 1163 виборці, що становить 85,58 % від загальної кількості виборців.

Протокол результатів голосування