З Днем науки в Україні!

Шановні колеги-науковці, вчені, науково-педагогічні працівники, наукові співробітники! Дорогі докторанти, аспіранти та студенти! Вітаємо усіх зі святом – Днем науки в Україні. Це день вшанування наукових традицій, досягнень вчених, які своєю копіткою щоденною працею впроваджують новітні технології, примножуючи інтелектуальний потенціал вітчизняної та світової науки.

Прикарпатський національний університет є сьогодні класичним університетом, який по праву вважається не лише провідним вищим навчальним закладом Івано-Франківщини, а й центром наукової думки. Історія нашого Університету насичена яскравими подіями та видатними вченими, науковцями, які зробили неоціненний внесок у розвиток як вітчизняної, та і світової науки своїми фундаментальними працями, відкриттями та дослідженнями.

Сучасне покоління молодих вчених, науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів та студентів Університету гідно продовжує славні традиції минулих поколінь. Підтвердженням цього є  наші наукові здобутки, успішні проекти.

Бажаємо усім, хто працює в царині науки, хто активно долучається до розвитку науки,  здоров’я, добра, творчих успіхів і нових відкриттів на благо Науки, нашого Університету та рідної  України!

Ректорат