Університет відвідали представники адміністрації Уряду Данії

21 травня наш університет з робочим візитом відвідали представники адміністрації Уряду Данії Бенедикт Геррманн та Філіп Ботерн. У рамках програми відбулася двостороння зустріч. На ній були присутні проректори університету Сергій Шарин та Андрій Загороднюк, завідувачка кафедри управління і бізнес-адміністрування Валентина Якубів, директор Проектно-освітнього центру “Агенти змін” Світлана Кропельницька, працівник відділу міжнародних зв’язків університету Анна Зоріна та високоповажні гості.

Під час двосторонньої зустрічі йшлося про наміри співпраці у рамках програми Європейського Союзу “U-LEAD з Європою”. Це Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку.

У ході відвідин університету Бенедикт Геррманн та Філіп Ботерн ознайомилися із діяльністю Проектно-освітнього центру “Агенти змін”. Директор центру Світлана Кропельницька під час презентації звернула увагу гостей на основній діяльность «Агентів змін», яка спрямована на широкий спектр осіб від об’єднаних  територіальних громад і їх мешканців до інституцій громадянського суспільства та студентів, аспірантів та науковців університету, від підприємців до органів державної влади.