На економічному факультеті пройшли заняття в “Школі юного фінансиста”

22 травня на економічному факультеті нашого університету відбулися заняття в “Школі юного фінансиста”. Цього разу її слухачами стали старшокласники ліцеїв Яблунівської ОТГ. Варто зазначити, що вже другий рік поспіль кафедра фінансів спільно з Проектно-освітнім центром «Агенти змін» проводять Школу юного фінансиста.

Під час відкриття заходу до учнів із вітальними словами звернулися завідувач кафедрою фінансів, кандидат економічних наук, доцент Омелян Левандівський та директор Проектно-освітнього центру “Агенти змін”, кандидат економічних наук, доцент Світлана Кропельницька. Вони побажали слухачам школи плідної праці та успіхів у здобутті нових знань.

У рамках програми “Школи юного фінансиста” старшокласники вивчали ази фінансової науки, складали бюджети, вивчали історію походження грошей, банків та кредиту. Також школярі мали можливість пропонувати власні ідеї, формували та захищали бізнес-проекти у рамках воркшопу «Власна справа: від ідеї до успішної реалізації». Активну участь в організації та проведенні заходу взяли і студенти-фінансисти Юлія Мудрак, Ірина Паньків Ірина та Андрій Вуйда. На завершення навчання всі учасники отримали відповідні дипломи.

Організатори заходу зазначили, що формат проведення “Школи юного фінансиста” є доброю нагодою для старшокласників не тільки ознайомитися з особливостями спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», а й підвищити рівень фінансової грамотності та підприємливості, практичної кмітливості, що є надзвичайно важливим у розвитку сучасної молоді.

  • Школа юного фінансиста