В Івано-Франківському коледжі відбулося засідання Ради директорів

30 травня в Івано-Франківському коледжі нашого університету відбулося засідання Ради директорів закладів вищої освіти області, які здійснюють підготовку фахівців за освітнім рівнем молодшого спеціаліста. Провів засідання голова Ради директорів Ростислав Нагорний.

З вітальним словом перед учасниками заходу виступив ректор університету, професор Ігор Цепенда. Він звернув особливу увагу, зокрема, на основних напрямках розвитку вітчизняної освіти і науки, реалізації проектів ЄС та закликав колег до співпраці.  

Своєю чергою досвід роботи презентував учасникам Ради директор Івано-Франківського коледжу нашого університету, професор Юрій Москаленко. 

Відповідно до порядку денного учасники Ради директорів розглянули ряд питань щодо організації роботи Ради, проведення спортивних змагань,оглядів художньої самодіяльності, конкурсів та олімпіад в 2019-2020 н.р. серед студентів коледжів області.  

У рамках програми заходу представники Ради директорів побували на відкритому занятті із дисципліни «Спеціалізований живопис», яке провела зі студентами 4 курсу викладач, кандидат мистецтвознавства Ірина Стребкова. Завданням для студентів було створити стилізоване зображення академічного натюрморту з предметів побуту та драперіями. Також Раді директорів презентували Творчу лабораторію Нової української школи, яка функціонує при Івано-Франківському коледжі з метою формування фахової компетентності майбутніх педагогів та їх підготовки до роботи в умовах сучасної початкової школи. Відвідали учасники заходу і інтерактивне заняття з дисципліни “Музичне виховання з методикою навчання”, яке провела викладач Наталія Никорак зі студентами ІІІ курсу спеціальності “Початкова освіта”.