Майбутні журналісти позмагалися в інтелектуальній грі «Що? Де? Коли»

У рамках відзначення 60-ти річчя заснування НСЖУ та напередодні Дня журналіста відбувся 7 сезон інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед журналістів Прикарпаття. Організатор заходу – Івано-Франківська обласна спілка журналістів НСЖУ. У заході  взяли участь п’ять журналістських команд: ОТБ «Галичина», «Инші» з UA:Карпати,  збірні «Зелений ЗМІй», «Ефект Ярковського»  та   збірна команда студентів і викладачів кафедри журналістики – «Ж-414». Наша команда виступила у складі: викладачів Наталія Марчук та Галина Пристай, студентів Тетяни Струтинської, Ірини Михальчук, Степана Пенкалюка та капітана команди Андрія Соломка. 

Перед початком гри до учасників з привітальним словом  звернулися голова обласної організації НСЖУ Лілія Боднарчук та відповідальний секретар обласної організації НСЖУ, секретар НСЖУ Вікторія Плахта, які побажали успіху та переможних результатів.

Гра проходила у три тури. Командам було запропоновано дати відповідь на 21 питання. Ведучим інтелектуальної гри традиційно виступив президент Івано-Франківського клубу ерудитів «Що? Де? Коли?» Володимир Макаров. У підсумку наша команда «Ж-414» за участь у грі отримала солодкий приз.