В університеті запрацювало інтернет-радіо STEFANYKFM

Сьогодні в університеті запрацювало інтернет-радіо Stefanyk FM. Символічно, що перший ефір радіо відбувся саме в професійне свято представників медійної сфери – День журналіста України. З цієї нагоди відбулася прес-конференція для ЗМІ за участі завідувачки кафедри журналістики Ганни Марчук, завідувача телерадіостудії Ігоря Бойчука та члена правління ГО «Асоціація сталого розвитку громад» Ігоря Князюка.

Над медійним проектом колектив кафедри журналістики працював разом з Асоціацією сталого розвитку громад. Нині Інтернет-радіостанція Stefanyk FM це – новини, громадський контент, популярна музика впродовж майже цілої доби. Створення медійного простору, який вже отримав робочу назву UNIpress, полягає в залученні широкого кола студентської молоді до  обговорення важливих подій і процесів сьогодення, а також розповсюдження власних матеріалів з різноманітної суспільно важливої тематики. 

Нагадаємо, що 16 листопада 2018 року в нашому університеті розпочала роботу новостворена радіостудія.  Щоденно, в ефірах програм, студенти спеціальності «журналістика» розповідають про новини із життя університету, міста, регіону та країни.