Наші студенти отримають стипендії від Фундації Лозинських (США)

Днями наш університет відвідав Голова Фундації Лозинських (США) Богдан Чабан зі своєю сім’єю. Під час їх візиту відбулася зустріч ректора університету Ігоря Цепенди з високоповажними гостями. У ній також брала участь проректор університету з науково-педагогічної роботи Галина Михайлишин. 

У ході зустрічі, передусім, йшлося про навчально-наукову  діяльність нашого університету. В контексті цього, ректор університету Ігор Цепенда та Голова Фундації Лозинських Богдан Чабан підписали договір про надання Фундацією благодійної фінансової допомоги студентам Прикарпатського університету. Відповідно до умов Договору студенти університету, які належать до категорії малозабезпечених родин, з 2019-2020 нового навчального року отримуватимуть стипендії від Фундації Лозинських (США). Такі стипендії буде призначено 10 студентам. Їх сума становитиме 500$ на рік (у гривневому еквіваленті) для кожного. Кожен із претендентів на отримання стипендії має пройти відповідний конкурс. Також Фундація Лозинських призначила одну стипендію в розмірі 1000$ ( у гривневому еквіваленті) на рік  за кращу магістерську роботу.

Під час розмови ректор університету Ігор Цепенда подякував Голові Фундації Лозинських Богдану Чабану за таку підтримку українського студентства.