З Днем Конституції України!

Шановні викладачі, аспіранти, студенти та працівники!

Вітаємо Вас із загальнодержавним святом – Днем Конституції України. Обравши шлях незалежного розвитку, Україна 28 червня 1996 року закріпила це у своєму Основному Законі, який став фундаментом для розбудови нашої соборності й утвердження демократії.

Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку всіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя.

В Основному Законі України задекларовані багатовікові принципи та ідеали нашої нації, які засвідчують фундаментальне прагнення кожного з нас – жити у власній єдиній незалежній суверенній державі.

Тільки спільними зусиллями, свідомою громадянською позицією, відповідальністю за доручену справу ми зможемо побудувати по-справжньому сильну, розвинуту країну, яка займе гідне місце у світовій спільноті демократичних держав!

Тож, нехай це свято несе Вам впевненість у завтрашньому дні, мир та добробут у Ваші родини. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений успіхами і новими здобутками на благо процвітання рідної України!

 

Ректорат