На День Незалежності директорку АГЕНТІВ ЗМІН нагородять у Верховній Раді

Директорка Проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні «Агенти змін» Прикарпатського національного університету, фахівчиня з питань проектів регіонального/місцевого розвитку, доцентка кафедри фінансів економічного факультету, кандидатка економічних наук, докторантка Світлана Кропельницька перемогла у конкурсі «Кращі ініціативи жінок для демократичного розвитку місцевих громад». 

Варто зазначити, що у 2019 році в рамках конкурсу «Кращі ініціативи жінок для демократичного розвитку місцевих громад» подали заявки 135 жінок з усіх куточків країни.  Днями в приміщенні комітетів Верховної Ради України відбувся розгляд поданих на конкурс заявок. У засіданні відбіркового комітету Європейської асамблеї жінок-депутатів  також взяли участь представники партнерів проекту – Світлана Грищенко (Рада Європи в Україні) та Лазаренко Наталія (Асоціація міст України). Під час перегляду заявок було визначено 24 переможці та 3 проекти із особливим статусом (партнерські, поза конкурсом). 

Нашу переможницю Світлану Кропельницьку, як і решту переможниць, нагородять під час урочистих заходів у День Незалежності України, які відбудуться в приміщенні Верховної Ради України.

З результатами конкурсу жіночих ініціатив – 2019 можна ознайомитися за посиланням: http://ccwea.org.ua/?fbclid=IwAR3yu5_PQ13V12U378aFiExW-CZI2PgzBhmedoOfxIRcVsuKDjQwfkqL0AQ