З Днем знань! З початком нового навчального року!

Шановні викладачі, студенти, аспіранти, працівники університету! Дорогі першокурсники!

З Днем знань, вас! З початком нового навчального року!

Сьогоднішній день є особливим, передусім, для першокурсників, які вперше переступають поріг Прикарпатського національного університету. Більше 2 тисяч молодих людей нині отримають почесне звання студента. Впевнені, що ваш перший навчальний рік стане періодом нових ідей, відкриттів, досягнень. У нашому університеті є всі передумови, щоб Ви не лише здобули освіту європейського зразка, а й всебічно розвивали свої таланти у громадській роботі, творчості, спорті.

Кожен початок нового навчального року – це підведення підсумків навчального року, що минув. Хочемо висловити вдячність викладачам, аспірантам, студентам та працівникам університету за вашу плідну працю задля розвитку Аlma-mater.   Завдяки нашій спільній праці Університет став лідером у рейтингу наукометричної системи SCImago Institutions Rankings, до якого ввійшли 33 українські наукові організації, з яких 16 – заклади вищої освіти. Наш заклад вищої освіти сьогодні входить у ТОП-20 (займає 14 місце) у наукометричній базі даних SCOPUS. Залишається лідером у рейтингу закладів вищої освіти Івано-Франківщини та посідає 7 місце серед університетів західного регіону України. Попереду перед нами нові виклики і нові завдання в світлі реалізації реформи Нової української школи. 

З нагоди свята вітаємо випускників нашого університету, які роблять свої перші професійні кроки. Любіть свій фах, самовіддано працюйте та примножуйте традиції рідної Alma -mater.

Тож, у цей святковий день бажаємо кожному з вас нових наукових та творчих звершень на благо Університету, Прикарпатського краю, нашої рідної України!

 

Ректорат