З Днем захисника України!

Сьогодні, 14 жовтня, в нашій державі відзначається День захисника України! Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні. Адже саме цей день є Днем Українського козацтва.  

Нині, коли на сході України гинуть люди, слово Захисник набуло особливого значення. Героїзм та самовідданість наших воїнів, які зараз знаходяться на передовій, захищаючи територіальну цілісність нашої держави, заслуговують на глибоку повагу і вдячність. Ми завжди будемо пам’ятати тих бійців, які власним життям заплатили за наше мирне майбутнє. Вічна слава Героям!

Також цей день є  особливим для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

З нагоди свята бажаємо усім захисникам, які в різні часи виконували і виконують благородну місію захисту нашої держави,  здоров’я, миру, добра, родинного щастя, витримки та нових подвигів в ім’я рідної України!

 

Ректорат