В Івано-Франківському коледжі зібрали випускників програми «Character International, Inc»

Семінар “Дзеркало душі” пройшов днями в Івано-Франківському коледжі нашого університету. Його учасниками стали 40 вчителів та вихователів закладів освіти області, які свого часу пройшли всі рівні навчання за програмою «Character International, Inc». До роботи заходу також долучилися також дирекція коледжу та викладачі.

Зазначимо, що програма «Character International, Inc» реалізується з квітня 2015 року Прикарпатським національним університетом спільно з Інститутом виховання характеру (США, м.Даллас, Техас) відповідно до угоди про співпрацю у сфері освіти. Програма «Character International, Inc», за якою здійснюється навчання, передбачена на п’ять років. Заняття проходять двічі на рік. Її метою є проведення семінарів та тренінгів щодо формування характеру дитини для майбутніх педагогів – студентів спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта» та викладачів коледжу.

Модераторами семінару виступили тренери програми доктор психологічних наук Джон Д. Кук та сертифікований тренер, магістр психології Девід Ф. Глісон. Учасники розглянули ряд важливих питань, що стосувалися формування дитячого світогляду та совісті, визначення намірів та мотивів поведінки дитини, вікових особливостей сприйняття та розвитку моралі. Семінар проходив у форматі круглого столу та дискусії.