В університеті пройшла благодійна акція “Творимо добро своїми руками”

16 грудня у Прикарпатському національному університеті відбулася благодійна акція «Творимо добро своїми руками». Організатори заходу – кандидатка педагогічних наук, доцентка Оксана Цюняк та студенти – третьокурсники Івано-Франківського коледжу Прикарпатського національного університету. Співорганізаторами акції виступили доцентки університету Марія Копчук-Кашецька, Світлана Довбенко та студенти-першокурсники Педагогічного факультету. Благодійна акція «Творимо добро своїми руками» проходить в університеті вже шостий рік поспіль.

На ярмарку студенти Івано-Франківського коледжу Прикарпатського національного університету напряму підготовки «Початкова освіта» представили роботи виготовлені власноруч на заняттях з дисципліни «Методика трудового навчання з практикумом». А саме: м’які іграшки з ниток; скриньки, виготовлені у техніці квілінг; вишиті ялинкові прикраси. Студенти Педагогічного факультету запропонували солодощі: торти, тістечка, тощо.

На благодійний захід завітали ректор університету Ігор Цепенда, проректори університету, директор Івано-Франківського коледжу Юрій Москаленко, декан Педагогічного факультету Оксана Кондур, викладачі та студенти Івано-Франківського коледжу, Педагогічного факультету та інших структурних підрозділів університету, працівники, представники ЗМІ.

Зібрані під час благодійної ярмарки кошти в сумі 11 000 грн. організатори передадуть на лікування важкохворої 14-річної дівчинки із села Стефанівка Калуського району.

«Сьогодні благодійність перетворюється в стиль життя, який дозволяє почувати себе Людиною, дає можливість дивитися на світ через призму позитиву та добра. Хай кожен наш з Вами день не буде прожитим марно, а наповниться добрими звершеннями. Ми – творці добра на землі»,– зазначила організаторка благодійної акції Оксана Цюняк.