Тисяча доларів стипендії та можливість навчатися у Європі

Прикарпатський університет мотивує вчитися відмінно і за це отримувати закордонні стипендії! Крім того, в рамках програми Еразмус+ К1 студенти, які володіють англійською, можуть за п’ять років свого навчання відвідати щонайменше 2-3 європейські університети, де протягом семестру будуть зараховані всі іспити, які вони там здають.

Отже, 23 грудня відбулося засідання стипендійної комісії, під час якого ректор університету, професор Ігор Цепенда відзначив чергових кращих студентів.

«Це не тільки мотивує, а й розширює кругозір та поглиблює знання наших студентів, дає їм можливість адаптуватися в загальноєвропейській системі освіти», – зазначив ректор.

Він урочисто вручив сертифікат на суму 1000 $ від Фундації Лозинських (США) студентці Педагогічного факультету Прикарпатського університету спеціальності «Соціальна робота» Лесі Мандро за кращу магістерську роботу. Тема її роботи – «Формування «soft skills» у майбутніх соціальних педагогів. Науковий керівник – доктор філософських наук, професор Галина Михайлишин.

Зазначимо, що нещодавно 10 кращих студентів університету із малозабезпечених сімей також отримали сертифікати в розмірі 500 $ на рік від Фундацією Лозинських (США). Таку можливість студенти Прикарпатського університету мають завдяки підписаному цьогоріч Договору між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Фундацією Лозинських (США) про надання Фундацією благодійної фінансової допомоги студентам Прикарпатського університету.

Під час засідання стипендійної комісії ректор університету Ігор Цепенда також привітав ще двох студенток – Наталію Коротку (Факультет філології) та Галину Тітову (Факультету туризму), які стали переможцями відбіркового конкурсу в рамках програми Еразмус+ та вручив їм сертифікати на навчання впродовж наступного семестру в університеті-партнері – Академії ім. Якуба з Парадижа в Гожуві Великопольському. Наші студентки, навчаючись впродовж весняного семестру 2019/2020 навчального року в Академії, отримуватимуть щомісячно стипендію в розмірі 800 євро.

Варто зазначити, що Прикарпатський національний університет також впродовж кількох років поспіль спільно з провідними університетами Республіки Польща надає можливість своїм студентам безкоштовно навчатися за магістерською програмою подвійних дипломів за 12-ма спеціальностями.

Детальніше про програми подвійних дипломів на сайті університету: https://pnu.edu.ua/%d1%83%d0%bd%d1%96%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d1%96%d1%81%d1%82%d1%8c-%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%be%d1%87/