Студенту-спортсмену Ігорю Никифоруку та його тренерам призначено стипендії Президента України

Відповідно до Указу Президента України №138/2020 «Про призначення стипендій Президента України для видатних та молодих і перспективних спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів» за третє місце на чемпіонатах світу серед молоді призначено президентську стипендію у розмірі 6 прожиткових мінімумів для працездатних осіб бронзовому призеру чемпіонату світу 2019 року у найближчій до дорослих віковій групі з вільної боротьби, студенту 3-го курсу, спеціальності «Фізична культура» факультету фізичного виховання і спорту Ігорю Никифоруку.

Цим же указом призначено стипендії його тренерам – заслуженому тренеру України з вільної боротьби Івану Курилюку та заслуженому майстру спорту України з вільної боротьби Василю Федоришину у розмірі 1,5 прожиткового мінімуму для працездатних осіб кожному.

Варто зазначити, що в січні цього року в Прикарпатському національному університеті урочисто відкрили Академію боротьби Прикарпаття імені Василя Федоришина. Головним тренером Академії став заслужений тренер України з вільної боротьби Іван Курилюк. Першими спортсменами Академії боротьби Прикарпаття стали студенти факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського університету, серед яких і Ігор Никифорук.

Вітаємо студента-спортсмена Ігоря Никифорука та його тренерів Івана Курилюка і Василя Федоришина і бажаємо подальших успіхів у досягненні нових спортивних висот!

Джерело:https://www.president.gov.ua/documents/1382020-33265