Вітаємо чергову групу мудрих, що отримали сертифікати Coursera!

Впродовж цього тижня курси Coursera пройшло 92 викладачі і студенти. Усього з початку відкриття курсів сертифікати отримали 162 учасники. Щоп’ятниці ми повідомляємо статистику щодо успіхів та отримання сертифікатів на сайті університету.

13 квітня під час онлайн ректорату було прийнято рішення, що відповідно до «Положення про порядок зарахування результатів неформальної освіти» студентам зарахують результати курсів неформальної освіти на платформі Coursera. Тож, Прикарпатський університет рекомендує студентам отримувати такі результати на платформі Coursera, яка віднедавна стала безкоштовною для провідних ЗВО України. Щоп’ятниці ми повідомляємо статистику щодо успіхів та отримання сертифікатів на нашому сайті.

Платформа Coursera for Campus співпрацює з провідними університетами з різних країн світу та пропонує курси в галузях: інженерія, гуманітарні науки, біологія, суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші.

Студенти, які отримають сертифікат, мають подати заяву та копію сертифікату. Всі деталі зарахування будуть опубліковані пізніше на сайті університету. Слідкуйте за новинами!