Ректор університету обговорив зі студентами ідеї щодо онлайн-святкування ювілею Альма-матер

6 травня ректор університету Ігор Цепенда провів вже третій онлайн-брифінг для студентів. Передусім він відповів на запитання, які стосувалися завершення навчального року. Далі Ігор Цепенда перейшов до заявленої теми брифінгу «Святкування Дня університету у нових реаліях» та розповів про плани відзначення 80-річчя Прикарпатського на основі ідей і пропозицій, які надійшли від студентів, зокрема, і під час конкурсу, оголошеного на офіційній сторінці Альма-матер у соціальній мережі Instagram. Отже, надійшло чимало цікавих, креативних і творчих ідей, більшість з яких буде втілено не тільки 14 травня, а й протягом всього ювілейного року, який завершиться 14 травня 2021 року святкуванням 150-річчя патрона університету Василя Стефаника.

Під час онлайн-брифінгу ректор оголосив переможців конкурсу. Так, переможцем в номінації «Кращий тімбілдер» стала Юлія Стрипа , «Генератор ідей» – Вікторія Біла, «Найкреативніший викладач університету» – професор Ольга Деркачова, а в номінації «Коридорами Альма-матер» переможцем став Іван Креховецький. Всі переможці отримають приз – футболку з логотипом та талісманом університету.

«Я хочу подякувати всім тим, хто надіслав свої пропозиції, за те, що Ви небайдужі. Найважливіше – це те, щоб ми жили життям університету. Від кожного з нас залежить який буде наш університет, як він буде розвиватися і на тлі цього великого процесу розвивається і кожен з нас», – зазначив ректор під час онлайн-брифінгу.

Для тих, хто не мав можливості взяти участь у онлайн-брифінгу може переглянути запис трансляції на сторінці Faсebook Прикарпатського університету.

Наступний онлайн-брифінг відбудеться за два тижні. Тож слідкуйте за анонсами на сторінці ректора в Instagram https://www.instagram.com/tsependaigor та готуйте нові запитання.