Стартує перший в Україні міжуніверситетський онлайн-лекторій

Міжуніверситетський онлайн-лекторій провідних викладачів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Тернопільського  національного педагогічного  університету імені Володимира Гнатюка розпочне свою роботу з 11 травня і триватиме до 29 травня. Такий захід відбудеться вперше і немає аналогів в Україні. Ініціаторами його проведення виступили ректори обох університетів Ігор Цепенда та Богдан Буяк. Варто зазначити, що нещодавно була підписана Угода про внутрішню академічну мобільність між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка. 

До міжуніверситетського онлайн-лекторію матимуть можливість долучитися здобувачі вищої освіти обох університетів. Тематика лекцій охоплює дисципліни в галузях суспільних, гуманітарних, біологічних та природничих наук.

Лекції будуть проходити за технологією Cisco Webex на онлайн платформі pu.webex.com, яку Прикарпатський університет отримав завдяки трирічному проєкту створення Проектно-освітнього центру АГЕНТИ ЗМІН, що фінансується за кошти секторальної бюджетної підтримки Європейського Союзу.

Як зазначають організатори, міжуніверситетський лекторій стане доброю основою для розробки платформи дистанційної освіти, до якої зможуть долучитися і інші університети України.

Зареєструватися на відкриті лекції можна за покликаннями:

Перший тиждень: https://forms.gle/FvYZidWduepdbYR16

Другий тиждень: https://forms.gle/TN3E6zmTBBaQtF4z9

Третій тиждень: https://forms.gle/xuqX2TcbXF8fepKp8

Розклад відкритих лекцій викладачів доступний за покликанням: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JOtbaGph4Dz7W6J2vJlYMBdBTxotNrWmr7ZDRpgY0kc/edit?usp=sharing