Літня сесія відбудеться онлайн. Особисті зустрічі з викладачами чекають лише на вступників до магістратури Інституту мистецтв

20 травня ректор університету Ігор Цепенда провів черговий онлайн-брифінг для студентів. Основним питанням сьогоднішньої зустрічі стало питання проведення літньої екзаменаційної сесії 2019/2020 н.р., яка проходитиме в режимі онлайн.

У ході розмови ректор поінформував студентів як відбуватиметься здача іспитів, кваліфікаційних екзаменів та захист кваліфікаційних робіт, вступ в магістратуру. Для цього, за його словами, університет використає хмарну платформу pu.webex.com. Зазначимо, що можливість застосовувати цю унікальну технологію Прикарпатський університет отримав завдяки трирічному проєкту створення Проектно-освітнього центру АГЕНТИ ЗМІН, що фінансується за кошти секторальної бюджетної підтримки Європейського Союзу. Програмний продукт забезпечує проведення телеконференцій за технологією Cisco WebEx Meetings, аудіо нарад з функцією запису.

Особисті зустрічі з викладачами чекають лише на вступників до магістратури Інституту мистецтв. Це відбуватиметься у спеціальних аудиторіях за умови дотримання всіх правил карантину, зокрема, дистанції між вступниками та членами приймальної комісії.

В контексті основного питання ректор також зазначив, що наразі в університеті вирішуються питання процедури видачі дипломів цьогорічним випускникам.

«Ще з 2012 року в університеті ведеться робота щодо функціонування дистанційної платформи. Тому сьогодні, в умовах нових реалій, університет технічно готовий і має всі потрібні ресурси для проведення дистанційного навчання та здачі екзаменаційної сесії», – зазначив Ігор Євгенович.

Під час онлайн-брифінгу ректор подякував усім студентам, котрі долучилися до онлайн-святкування 80-річчя Альма-матер і закликав молодих людей ділитися своїми думками, ідеями, цікавими проєктами, які в подальшому будуть мати підтримку з боку ректорату університету.

Слідкуйте за анонсом щодо наступного брифінгу на сайті університету та сторінці ректора в Instagram https://www.instagram.com/tsependaigor та готуйте нові запитання.

Для тих, хто не мав можливості взяти участь у онлайн- брифінгу може переглянути запис трансляції на сторінці Faсebook Прикарпатського університету.