Вічна пам’ять

Ректорат та колектив Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника глибоко сумують з приводу передчасної смерті партнера та доброго приятеля університету, засновника, видавця та головного редактора газети  “Кур‘єр Галіційський» Мирослава Ровіцького.

Очолюваний Мирославом Ровіцьким «Кур’єр Галіційський» є давнім і надійним медіа-партнером Прикарпатського університету у реалізації міжнародних масштабних проєктів. Це, в першу чергу, організація та медіа-підтримка щорічних українсько-польських зустрічей відомих експертів у Яремче. Ця конференція була спільною ініціативою Мирослава Ровіцького та ректора Ігоря Цепенди, а безпосередньо «Кур’єр Галіційський» 12 років поспіль виступав співорганізатором заходу. Мирослав Ровіцький також активно працював над проєктом відродження Обсерваторії на горі Піп Іван, що реалізується Прикарпатським та Варшавським університетами, а також над проєктом створення Міжнародного центру зустрічей української та польської молоді, який нині будується у Микуличині.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного. Світла пам’ять про Мирослава Ровіцького назавжди залишиться в наших серцях.