Як розпочнеться новий навчальний рік?

Сьогодні відбувся онлайн-брифінг ректора університету Ігоря Цепенди для студентів. Тема віртуальної зустрічі – початок навчального року.

Студентів, передусім, цікавили питання щодо форм навчання та організації освітнього процесу в умовах адаптивного карантину. Також йшлося і про завершення вступної кампанії. В контексті останнього ректор Ігор Цепенда зазначив, що для цьогорічних першокурсників навчальний рік розпочнеться з 15 вересня в режимі офлайн з урахуванням всіх норм і правил забезпечення безпеки здоров’я і життя як студентів, так і для викладачів. Він також зауважив, що за умов пандемії новий навчальний рік в університеті розпочнеться із нововведень, які керівництво змушене задіювати. Зокрема, перший навчальний семестр в своїй основі буде проходити за змішаною формою: лекції –онлайн, а практичні, лабораторні, індивідуальні заняття – офлайн.

Ректор також закликав студентів до активної комунікації з керівництвом університету, деканатами факультетів, дирекціями інститутів, органами студентського самоврядування та звертатися у разі будь-яких питань чи проблем, які виникають впродовж навчання.

Запис брифінгу можна подивитися на сторінці Faсebook Прикарпатського університету.