Студент ПНУ – призер дорослого Чемпіонату світу з самбо!

Андрій Лайщук, студент 4 курсу спеціальності “Фізична культура і спорт”  факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника став бронзовим призером дорослого Чемпіонату світу з самбо та виконав норматив Майстра спорту України міжнародного класу!

Своєю перемогою наш студент Андрій Лайщук поповнив комплект нагород збірної України на цьогорічному світовому чемпіонаті з самбо.

До участі у міжнародних змаганнях студента-спортсмена підготували його тренери – Євген Боднарук, заслужений тренер України, старший тренер національної збірної команди України з самбо; Андрій Микитин, старший тренер молодіжної національної збірної команди України з самбо; Сергій Курилюк, тренер-психолог, доцент кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету.

Зазначимо, що цьогорічні змагання з самбо проходили 5-8 листопада в Сербії, в м. Нові-Сад. Детальніше читайте на сайті Федерації самбо: http://sambo.net.ua/?code=13_2&id=1136

Вітаємо нашого Чемпіона та його тренерів! Бажаємо подальших успіхів у підкоренні нових спортивних вершин!