Викладачі та студенти передали чергову допомогу нашим захисникам на передову

Викладачі та студенти Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського університету впродовж новорічно-різдвяних свят традиційно провели благодійну акцію «Допоможи воїну АТО».

Зважаючи на карантинні обмеження захід провели не як зазвичай – у форматі ярмарку, а добровільним збором коштів. Як зазначають організатори вдалося зібрати 6 300 грн.. За ці кошти були закуплені  будівельні та сантехнічні інструменти  (2 бензопили та набори інструментів), які передали нашим захисникам-воїнам АТО на передову.

“Новорічне-різдвяне перемир’я дало змогу нам привітати армійців безпосередньо поблизу місця їх несення служби. Ми привозимо частинку свого серця. І назад повертаємо частину тим людям, які долучилися до тієї потрібної допомоги”, – зазначив отець Василь Довганюк, капелан Коломийської єпархії УГКЦ.

Директор Коломийського навчально-наукового інституту Юрій Плекан саме під час чергової зустрічі з отцем Василем Довганюком, який з благодійною допомогою від пересічних громадян часто навідується в місця дислокації наших воїнів-захисників в зоні ООС, передав капеланові, закуплені для потреб захисників, товари. 

«Дуже прикро, що  далі  триває війна.  Але сьогодні дуже дякуємо нашим захисникам, мужнім українським воїнам! Дякуємо за мирне небо над головою, дякуємо за вільну Україну! Своїм громадянським обов’язком вважаємо надання допомоги нашим захисникам і активно долучаємося до таких благодійних акцій, які проводить наш Коломийський навчально-науковий інститут», – зазначив учасник благодійної акції, студент Роман Остащук.