Викладачі провели онлайн-воркшоп для студентів

Кафедра французької філології 1 лютого провела воркшоп «Гейміфікація на уроках французької мови» для студентів освітньої програми «Французька мова і література». Захід пройшов у форматі онлайн. Його вирішили провести перед проходженням майбутніми педагогами виробничої педагогічної практики.

У ході проведення воркшопу використання онлайн-технологій дозволило реалізувати дистанційне спостереження за інтерактивним застосуванням ігрових видів роботи на уроці у виконанні Ольги Дзюбінської, учительки французької мови Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради, лауреатки (II місце) обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року», свого часу випускниці освітньої програми «Французька мова і література».

Студенти з неабияким зацікавленням спостерігали за майстер-класом успішної педагогині. 

Під час онлайн-заходу викладачі також дали студентам певні настанови щодо проходження практики в школах. Зокрема, звернули увагу на потижневий алгоритм проходження практики, новітні підходи до ведення уроку, педагогічні чинники впровадження новітніх практик у школі, розкрили потенціал інноваційності у викладанні іноземних мов у контексті психологічних технологій та поділилися практичними порадами щодо ігровізації проведення уроків.