Студентка Юлія Катренич стала призеркою всеукраїнського конкурсу наукових робіт

21 травня на базі Одеської національної академії харчових технологій у форматі науково-практичної відеоконференції відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Готельно-ресторанна справа”. Тема заходу – “Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності”.

Загалом на конкурс було подано 74 студентські наукові роботи від 97 студентів із різних закладів вищої освіти України. До участі у ІІ турі було рекомендовано 30 робіт. Серед них і робота нашої студентки 3 курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Юлії Катренич “Робота закладів формату “Dark kitchen”. У роботі представлено авторські розробки, які удосконалять роботу закладів формату “dark kitchen”, зокрема подано сучасні методи покращення роботи таких закладів та розроблено смарт-модель роботи ресторану формату “dark kitchen”. Науковий керівник – кандидатка економічних наук, доцентка кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму Ірина Мендела. 

Відрадно зазначити, що за результатами конкурсу наукових робіт наша студентка Юлія Катренич стала призеркою і відзначена Дипломом ІІІ ступеня.