Вічна пам’ять

30 травня на 48-му році життя передчасно відійшов у вічність кандидат філологічних наук, доцент кафедри німецької філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника 

ТУРЧИН ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ 

Володимир Васильович близько півтора десятка років  працював на кафедрі німецької філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. У його науковому доробку численні наукові статті, посібники та монографії. Він керував магістерськими роботами, працював над докторською дисертацією та цікавився лінгвістичним процесом філософії мови.

Ректорат, профспілковий комітет, колективи факультету іноземних мов та кафедри німецької філології глибоко сумують з приводу смерті колеги та висловлюють співчуття рідним і близьким покійного.

Додатково

За період професійної діяльності Володимир Турчин працював на кафедрі германської філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доцентом кафедри мовної підготовки Київської національної академії внутрішніх справ (Прикарпатська філія), очолював кафедру німецької та французької мов Івано-Франківського національного університету нафти і газу. З 2007 року працював доцентом кафедри німецької філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. В 2001 році захистив дисертацію на тему «Лінгвопрагматичні аспекти німецького філософського терміна». Був автором численних наукових статей, посібників та монографії, керував магістерськими роботами, працював над докторською дисертацією та цікавився лінгвістичним процесом філософії мови.

Володимир Турчин – наш колега, товариш та друг. Науковець, який мав попереду багато цілей та планів, викладач з веселою вдачею, щира людина, відданий син, мудрий батько, люблячий чоловік.

Щирі співчуття та світла пам’ять!