Оголошуємо конкурс для студентів на здобуття стипендії від Благодійного Фонду «Повір у себе»

Оголошуємо конкурс на здобуття стипендій від Благодійного Фонду «Повір у себе»! Стипендія від БФ «Повір у себе» може призначатися як студентам бюджетної, так і контрактної форм навчання!

Вимоги до учасників конкурсу:

1. Твій середній бал за період навчання – не нижче 85.

2. Ти науковець – участь у науковій роботі (наявність наукових публікацій, участь в наукових конференціях, призові місця у студентських олімпіадах та конкурсах наукових робіт).

3. Без вольової мотивації нікуди! Мотиваційний лист, написаний претендентом, в якому потрібно обґрунтувати чому саме ти повинен отримати стипендію Фонду.

За результатами проведення конкурсу будуть відібрані 15 студентів, які будуть отримувати – місячну стипендію у розмірі 2000 грн. протягом 10 місяців (з вересня до червня), – а також 10 студентів, яким буде оплачуватися проживання у гуртожитку в розмірі 500 грн. щомісяця (тобто Твоя доплата за гуртожиток буде становити 20 грн.!)

1 етап конкурсу буде проведено до 14.09.2021 р.

За більш детальною інформацією щодо участі у конкурсі просимо звертатися у деканати факультетів/інститутів університету.

Зазначимо, що вже четвертій рік поспіль Прикарпатський університет спільно з Фондом успішно реалізує проєкт з надання підтримки студентам із сільської місцевості. Така співпраця відбувається в рамках двостороннього Договору, який був підписаний у 2018 році. За період співпраці Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Благодійного Фонду «Повір у себе» підтримку отримали 70 наших студентів з сільської місцевості.