Наших викладачів, студентів-спортсменів та їх тренерів відзначили нагородами

Сьогодні, з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні, в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих спортсменів, тренерів, ветеранів спорту та  працівників галузі фізичної культури й спорту. Серед запрошених на свято, зокрема, і наші викладачі, студенти та їх тренери.  

Передусім, з вітальними словами до присутніх звернулися голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич та начальник Управління спорту Івано-Франківської обласної адміністрації Орест Оклієвич. Вони привітали спортсменів з професійним святом та побажали наснаги у досягненні нових високих результатів.  

«Щиро вітаю всіх, хто присвятив своє життя спорту, хто за покликом серця обрав його своєю професією, – зазначила очільниця області. – Нехай ваші перемоги завжди будуть яскравими та тріумфальними, а досягнення – взірцем для підростаючого покоління та спонукають їх до занять спортом».

Під час нагородження Подяками та грамотами за особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на Прикарпатті, сумлінну працю, професіоналізм відзначили низку наших викладачів, студентів та їх тренерів. Серед нагороджених – декан факультету фізичного виховання і спорту, професор Ярослав Яців, заступниця декана з виховної роботи, головна тренерка жіночої волейбольної команди «Університет ПНУ» Ірина Цап, професор кафедри спортивно-педагогічних дисциплін, арбітр FIFA Мирослав Ступар, головний тренер Академії боротьби Прикарпаття імені Василя Федоришина Іван Курилюк, головний тренер студентської жіночої баскетбольної команди 3х3 «Франківськ ПНУ» Юрій Процюк, а також наші титуловані студенти – Андрій Джелеп (вільна боротьба), Ігор Никифорук (вільна боротьба), Василь Ткачук (бокс), Тетяна Харащук (легка атлетика).

Тож, напередодні Дня фізичної культури і спорту в Україні, вітаємо усіх причетних з професійним святом! Спортивних та життєвих, Вам, перемог, плідної праці та підкорення нових висот!